Poisoned

Poisoned 0.5191

Deel bestanden vanaf meerdere netwerken

VOOR

  • Verbindt met meerdere netwerken

TEGEN

  • Veel netwerken zijn 'dood'

Niet bijzonder
5

Poisoned is een gratis bestandsoverdrachtsprogramma met een wijde digitale blik. Deze peer-to-peer-applicatie (P2P) maakt namelijk, in tegenstelling tot andere uitwisselaars, gebruik van meerdere netwerken. Zo deel je dus bestanden met een grotere hoeveelheid aan gebruikers.

Waar populaire programma's als LimeWire en aMule verbinding leggen met maar één netwerk, doet Poisoned dat met meerdere. Zo sta je in contact met peer-to-peer-netwerken als FastTrack, Kazaa, Ares en Gnutella. Op die manier is de kans dat je vindt wat je zoekt een stuk groter met Poisoned.

Of toch niet? Het klinkt allemaal prachtig en helaas is het ook te mooi om waar te zijn. Veel van de netwerken waar Poisoned gebruik van maakt, zijn op sterven na dood. Door het gebrek aan gebruikers is het aanbod flink omlaag gegaan of tot het nulpunt gedaald. Het wegvallen van deze netwerken is een gemis, want Poisoned heeft wel degelijk potentie. Daar het open source is, bestaat de kans dat de makers andere netwerken vinden.

Poisoned is in principe een prachtig programma, het is klein en verbindt met meerdere netwerken tegelijk. Het feit dat veel van deze hun laatste adem hebben uitgeblazen is helaas een smet op het blazoen.

Wet- en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor Mac

Meer
Poisoned

Download

Poisoned 0.5191

Beoordelingen about Poisoned